نمایش دادن همه 5 نتیجه

نمایش 9 24 36

خرید لپ تاپ! یک موضوع جذاب برای من که می توانم با دست پر در مورد آن بنویسم. اگر شما هم به دنبال خرید لپ تاپ هستید، خوشحال می شوم که این نوشته من را بخوانید و از اطلاعاتی که سالها در این زمینه کسب کرده ام استفاده کنید. اطلاعاتی که کمک می کند، یک خرید لذت بخش داشته باشید. من حسین مداحی هستم و در وب سایت جیم تِک، برایتان می نویسم.

خرید لپ تاپ، چرا؟!

یک دلیل مهم! چون کامپیوتر ثابت است! شما نمی توانید کامپیوترتان را با خودتان به هر جایی که دلتان می خواهد ببرید! البته که کامپیوتر خوبی هایی هم دارد، ولی خب قطعا لپ تاپ مزایای بیشتری دارد. کامپیوتر، قابلیت ارتقای سخت افزاری بیشتری دارد و خیلی راحت تر از لپ تاپ می توان آن را ارتقا داد. اما خب همین یک ویژگی شاید تنها ویژگی مثبت آن نسبت به لپ تاپ باشد.

لپ تاپ، کاملا قابل حمل است. هر جایی که نیاز به کامپیوتر داشته باشید می توانید از آن استفاده کنید. من در سفر، روی تخت خواب، روی مبل و… می توانم از لپ تاپ استفاده کنم. اگرچه امروزه تنوع لپ تاپ ها و امکانات هر کدام به قدری گسترده شده که به راحتی می توان بهترین لپ تاپ ممکن را انتخاب کرد.

دلایل برای خرید لپ تاپ زیاد است. اما مهم ترین دلایل آن را در بالا گفتم. حالا سوالی که ایجاد می شود این است که برای خرید لپ تاپ باید چه نکاتی را رعایت کنیم تا بهترین لپ تاپ ممکن را بخریم؟! سوالی که در ادامه به ان مفصل جواب می دهم.

1. خرید لپ تاپ بر اساس کاربرد آن

خرید لپ تاپ بر اساس کاربرد یکی از مهم ترین معیارهایی است که باید به آن توجه کنید. لپ تاپ ها با توجه به کاربردی که دارند در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرند. شما می توانید در بازار انواع لپ تاپ های گیمینگ، لپ تاپ های اداری، لپ تاپ های دانشجویی، لپ تاپ های تخصصی و… را پیدا کنید. پس اولین سوالی که باید به آن توجه کرد این است که من لپ تاپ را برای چه کاری لازم دارم؟!

اگر لپ تاپ را برای کارهای روزمره مثل فیلم دیدن، کپی پیست کردن، اینترنت گردی و… نیاز دارید، اصلا لازم نیست که هزینه زیادی بابت خرید لپ تاپ انجام دهید. به سادگی و با ارزان ترین لپ تاپ ممکن می توانید کار خودتان را به بهترین شکل ممکن پیش ببرید.

همینطور اگر می خواهید برای بازی کردن، مخصوصا بازی های سنگینی مثل کالاف دیوتی و… لپ تاپ داشته باشید، باید بروید سراغ لپ تاپ های گران قیمت و البته گیمینگ.

لپ تاپ های دانشجویی و اداری، میانه اینها قرار می گیرند. مثلا یکی از ملاک هایی که شاید عجیب به نظر برسد! این است که لپ تاپ دانشجویی حتما باید درگاه VGA داشته باشد. به خاطر اینکه روش اتصال لپ تاپ به پروژکتور کلاس درگاه VGA است و بهترین راه این است که لپ تاپ ما خروجی آن را داشته باشد. اگرچه می توان از راه های دیگری مثل تبدیل ها این کار را انجام داد، ولی خب قاعدتا اگر دستگاه ما امکان اتصال به پروژکتور را داشته باشد بهتر است.

لپ تاپ های اداری هم لپ تاپ های سخت جانی هستند که البته قدرت زیادی نیاز ندارند! این مدل لپ تاپ ها معمولا برای کار طولانی مدت بهینه شده اند و هاردهای پر حجمی هم دارند.

پس، حتما قبل از خرید لپ تاپ به این توجه کنید که چه لپ تاپی نیاز دارید. ما در مقاله های مختلف به بررسی خرید هر کدام از این مدل لپ تاپ ها پرداخته ایم.

2. اهمیت پردازنده مرکزی یا CPU در خرید لپ تاپ

مغز متفکر هر لپ تاپ یا کامپیوتر، CPU نام دارد. پردازنده های مرکزی، انواع مختلف و متنوعی دارند که در مورد هر کدام به صورت مفصل صحبت کرده ایم. اما به صورت کلی پردازنده ها در بازار ایران به دو دسته تقسیم می شوند، پردازنده های شرکت Intel و پردازنده های شرکت AMD.

پردازنده های شرکت Intel باز خود انواع مختلفی دارند:

Intel Atem: که خیلی خیلی مصرف بهینه ای دارند و در نوت بوک ها و وسایل کم مصرف به کار می روند. قدرت آن ها طبیعتا زیاد نیست!

Intel Celeron: این پردازنده ها، ضعیف ترین پردازنده های اینتل هستند که برای کارهای معمولی مثل فیلم دیدن و وب گردی و … استفاده می شوند.

Intel pentium: این پردازنده ها، از پردازنده های Celeron قوی تر هستند ولی خب انتظار کارهای خارق العاده از آن ها نداریم!

Intel Core i: این پردازنده ها، پردازنده های کامپیوترهای خانگی هستند. خودشان ترتیب دارند که به ترتیب Core i3 ، Core i5 ، Core i7 و Core i9 هستند. هر چقدر عدد بالاتر می رود، قدرت پردازنده بیشتر می شود.

Intel Xeon: این پردازنده ها مربوط به سرور هستند و در لپ تاپ ها کاربردی ندارند.

شرکت AMD خودش پردازنده های متنوع و متفاوتی دارد.

AMD Ryzen: به ترتیب Ryzen3 , Ryzen 5 , Ryzen 7 , Ryzen 9 هستند که هرچقدر عدد بالاتر می رود، پردازنده ها قوی تر می شوند.

ADM Theadripper: که از پردازنده های قبلی خیلی قوی تر هستند. البته ابعاد آن ها هم بزرگتر است!

AMD Athlon: پردازنده های رده پایین و ضعیف که برای کارهایی مثل وب گردی و فیلم دیدن و… مناسب هستند.

البته داستان پردازنده ها به همین مقدار ختم نمی شود و سر دراز دارد که در یک مقاله به صورت مفصل به آن اشاره کرده ایم. اما در همین مقدار فعلا اینجا کفایت می کند.